Brandon Ormonde Ottewill wordt definitief overgenomen door Excelsior Rotterdam. De verdediger werd in januari gehuurd door de Rotterdamse club, waar de verdediger het seizoen afmaakte.

Excelsior kreeg tevens een optie om de Engelsman definitief over te nemen, waar zij nu gebruik van hebben gemaakt. ,,Ik wil blijven groeien als speler om steeds stappen te kunnen blijven zetten’’, zo motiveert de verdediger zijn besluit om bij Excelsior Rotterdam te tekenen. ,,Ik zie Excelsior als een prima club om die volgende stap te zetten. Ik had het afgelopen half jaar al prima naar mijn zin bij deze club, mijn gevoel bij Excelsior is heel goed. Daarom hoefde ik hier niet lang over na te denken.’’

Brandon Ormonde-Ottewill werd geboren in het Engelse Sutton en speelde tien jaar in de jeugdopleiding van Arsenal. Daarna kwam hij twee jaar uit voor Swindon Town in League One. Via zijn nieuwe, Nederlandse zaakwaarnemer kwam hij terecht bij Helmond Sport. Daar speelde hij door een blessure maar één wedstrijd. Bij FC Dordrecht kwam hij in anderhalf jaar tot 54 wedstrijden.

DELEN