FC Dordrecht heeft vrijdagavond 24 januari drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. De Schapenkoppen wisten met 1-0 te winnen.

De selectie van de Dordtenaren was aardig uitgedund door blessures en ziekte. Noppert, Stoskovic, Amadin, Smeulers, Mourgos, en Gronsveld ontbraken door blessures. Schuurman ontbrak door ziekte.

In de eerste helft wist FC Dordrecht kansen niet om te zetten in doelpunten, maar had de bal wel veel in het bezit. De kansen van FC Eindhoven werden geblokkeerd, waardoor de ploegen met 0-0 de rust ingingen.

De tweede helft begon aan beide kanten met wisselingen. De minuten erna volgden meerdere kansen van FC Dordrecht, deze werden alleen opnieuw niet omgezet in doelpunten. In de 71ste minuut probeerde El Bouchataoui van aanzienlijke afstand de bal in het doel van de tegenstander te krijgen, wat net niet lukte. De bal kwam op de lat terecht. In de 90ste minuut wisten de Schapekoppen wel het net te vinden, Hogesteger wist een doelpunt te scoren. Met een 1-0 overwinning sleepte FC Dordrecht drie punten in de wacht.

De volgende wedstrijd staat maandag 3 februari op de agenda. FC Dordrecht speelt dan uit tegen Jong FC Utrecht.

DELEN