FC Dordrecht heeft vrijdagavond 7 februari thuis verloren van Almere City FC. De ploeg uit Almere wist met 1-2 te winnen van de Dordtenaren.

Beide ploegen gingen vol goede moed aan de slag, maar het was Almere City FC die in de 17e minuut het eerste doelpunt wist te maken. Verheijdt zette de Almerenaren op een voorsprong. Een aantal minuten eerder mocht FC Dordrecht een vrije trap nemen op een kansrijke positie, maar deze bal wist het net van de tegenstander niet te raken.

Gravenberch scoorde in de 21ste minuut bijna de gelijkmaker, maar de bal ging over het doel heen. Almere City FC had meer kansen, maar deze kansen werden geblokkeerd door de Dordtenaren. In de 34ste minuut van de wedstrijd viel de 0-2, opnieuw was het Verheijdt die namens de Almerenaren een doelpunt maakte.

De rest van de wedstrijd verliep lange tijd zonder doelpunten, wel hadden beide ploegen meerdere kansen. In de slotfase van de wedstrijd wisten de Schapekoppen de stand op 1-2 te zetten. Green wist een vrije trap te benutten.

DELEN