FC Dordrecht heeft vrijdagavond 14 februari met 1-3 weten te winnen van TOP Oss. Hierdoor zijn de Schapekoppen met drie punten naar huis gegaan.

De Dordtenaren begonnen de wedstrijd al direct aanvallend. In de negende minuut wist Gravenberch het eerste doelpunt te scoren. Half januari kwam Danzell Gravenberch de selectie versterken, waar hij overkwam van tegenstander TOP Oss. Twee minuten later had Vermeulen een grote kans op het tweede doelpunt, maar hij schoot voor een open doel naast.

Pas in de 17e minuut was er een eerste mogelijkheid voor de Ossenaren, maar die kans werd niet omgezet in een doelpunt. In de 30ste minuut wist TOP Oss-speler Van der Heijden uit een rebound de gelijkmaker te maken. Later bleek dit voor de Ossenaren ook het enige doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Waar Vermeulen in de 11e minuut een grote kans miste, wist hij het in de 32ste minuut goed te maken. Hij kopte in de rebound raak en zette de stand hiermee op 1-2. Vlak voor de rust wist Gravenberch opnieuw toe te slaan. In de 43ste minuut maakte hij zijn tweede doelpunt tegen zijn vorige ploeg. Met een 1-3 tussenstand werd er gefloten voor de rust.

In de tweede helft hadden beide ploegen meerdere kansen, maar geen van deze kansen werd omgezet in punten. Hiermee werden alle doelpunten van de wedstrijd in de eerste helft gemaakt.

Voor technisch manager Harry van den Ham was het ook een bijzondere wedstrijd. Het was voor hem de eerste wedstrijd als tijdelijke trainer van de Schapekoppen. Tevens was Van den Ham van 2002 tot 2005 werkzaam bij tegenstander TOP Oss.

DELEN