Foto: Jordy Nijenhuis / Drecht Media

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gaan tot en met in ieder geval speelronde 33 niet door. De afgelasting is het gevolgd van de genomen maatregelen door de Rijksoverheid, om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Eerder werden alle wedstrijden in de maand maart al afgelast. “De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie. Door de maatregelen zijn alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie tot en met in ieder geval speelronde 33 afgelast.”, zo laat de Keuken Kampioen Divisie weten.

Voor FC Dordrecht houden de maatregelen in dat de wedstrijden tegen Jong AZ, Telstar, FC Den Bosch en MVV niet doorgaan. Mogelijk komen ook andere geplande wedstrijden te vervallen.

Naast de afgelasting van de voetbalwedstrijden, moeten clubs ook alle sportaccommodaties sluiten. Er mogen tot en met in ieder geval 6 april geen collectieve trainingen afgewerkt worden. “De clubs dienen alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.”, aldus de Keuken Kampioen Divisie.

DELEN