Dwayne Green
Foto: FC Dordrecht

Technisch manager Peter Drijver heeft zijn werkzaamheden bij FC Dordrecht beëindigd. Zijn vertrek staat los van de tegenvallende seizoenstart want het vertrouwen in de mogelijkheden van de huidige selectie blijft onverminderd, zo laat de voetbalclub weten. “Er staat een goede groep. Jong nog, maar zeker met veel potentie. We zijn ervan overtuigd dat deze jongens zeker zullen gaan presteren”, aldus de scheidende technisch manager.

Algemeen directeur Hans de Zeeuw: “We betreuren zijn beslissing, maar respecteren zijn keuze. We hebben samen heel veel gedaan om deze selectie bij elkaar te krijgen én te houden. Peter heeft daar het leeuwendeel aan bijgedragen. Natuurlijk laten we ons niet misleiden door die twee nederlagen, maar tijdens gesprekken afgelopen weekend kwam hij toch tot de conclusie het stokje te willen overdragen”.

De afgelopen periode heeft Drijver erg veel kracht gekost en doen besluiten een stap terug te willen doen. De algemeen directeur neemt voorlopig de werkzaamheden van Peter Drijver waar.

DELEN